Vinner av «The Sixth Sense»

For første gang gikk jeg helt til topps i Blender Nation sin helge konkurranse. Konkurranse temaet denne gang var «Den sjette sans«. Bildet mitt med tittelen «Sixth Sense Billionaire» var mitt syttende bidrag til disse konkurransene. I motsetning til i tidligere konkurranser var det denne gangen også premie i form av en måneds sølvmedlemskap hos «Render Street«, samt 50 dollar i «Renderings»-kreditt. Siden jeg ikke har oppdatert bloggen min på en stund følger en kort oppsummering av de siste bidragene under, først vinnerbildet:

sixth sense Billionaire

Mitt bidrag til konkurransen «The Sixth Sense».

Times Are Changing

«Times Are Changing» Laget jeg for konkurransen «Change»

GrillBot

Mitt bidrag til «Robots». Denne ga jeg tittelen «GrillBot»

Black Screen of Death

«Black Screen of Death» var mitt bidrag til konkurransen «Bug». Jeg tolket det altså som data-«bug» som her fikk svært så dramatiske konsekvenser.

Let Me Go!

«Let Me Go!». Bidrag til «Beneath the Surface»

Gooseberry Kid

Til konkurransen «Fifth disease» laget jeg den stakkers mesling infiserte karakteren «Gooseberry Kid».

About Thomas

Freelancer innen 2d/3d grafikk, skiltmaker og ivrig tilhenger av Blender 3d, Inkscape, Krita og diverse annen åpen programvare. Står heller ikke av veien for å plukke opp en blyant eller penn for å tegne ned noen kruseduller på godt gammeldags papir.

Comments are closed.