Sculptjanuary 2018 uke 1

Har gjort et forsøk på å forbedre mine ferdigheter innen digital skulpturering gjennom å delta i Sculptjanuary 2018. Sculptjanuary går kort sagt ut på å lage en 3d modell etter en emneliste hver dag i hele januar. Ettersom jeg ikke har noen forutsetninger for å vinne noe i denne konkurransen er målet mitt i likhet med mange andre å forbedre mine egne evner på feltet. Jeg tar det derfor heller ikke som noe nederlag om jeg ikke klarer å lage noe for alle de 31 emnene innen tidsfristen. Her følger bidragene mine for den første uken:

Dag 1: Munn og nese


3d-visning på Sketchfab.com

Dag 2: Maske


3d-visning på Sketchfab.com

Dag 3: Begeistret


3d-visning på Sketchfab.com

Dag 4: Ørken


3d-visning på Sketchfab.com

Dag 5: Golem


3d-visning på Sketchfab.com

Dag 6: Monster


3d-visning på Sketchfab.com

Dag 7: Eventyr


3d-visning på Sketchfab.com